Add image

Kreativ foto och layoutstudio sedan 2005. I sammarbete med Karl Andrén

Fotostudio

Studion.

Vad sysslar Add image med?

Jag arbetar med det mesta inom foto. Allt från enklare porträtt för körkort eller andra ID handlingar till större jobb som modellfotografering och produktbilder för kataloger, både för webb och tryck. Jag hanterar alla steg från idé till färdig produkt. Olika typer av efterbehandlingar så som friläggningar, färgställningar och retuschering utförs så att bilderna blir av toppkvalitet.

Jag jobbar även med Layout till kataloger, brochyrer och diverse förpackningar. Genom åren har jag jobbat med en mängd olika kunder med varierande krav vilket har gett mig en bred kunskap i området.

Utöver Detta sysslar jag även med restaureringar av foton. Fotografier som blivit slitna med tiden, varit med om någonting olyckligt eller som bara behöver rustas upp av en eller annan anledning.

Jag har även tagit bilder för bildbyråer. Besök gärna mina sidor på:

istockphoto »

Shutterstock »

Bilder som verktyg

Bilder kan förstärka nästan alla former av information. Det kan ses som ett verktyg för att få fram ett budskap, en känsla eller helt enkelt visa någonting viktigt. Det är dock viktigt att man gör det på rätt sätt, att bilden talar för sig själv och att den passar sitt sammanhang.

David Andrén
Add Image
David Andrén